Olika cateringmenyer
Att välja catering till en tillställning är både gott och smidigt. Man slipper ägna tanke till tillagning och servering för att istället fokusera på allt det andra kring festen. Viktigt här är dock att man väljer sin meny och typen av mat med omsorg. Den ska vara optimal till det specifika tillfället och falla alla gäster oavsett ålder, allergier och kosthållningar i smaken.
En vanlig variant är buffén där alla själva får plocka till sig sina favoriter ur ett större utbud. Här finns både varma och kalla alternativ så att du lätt kan hitta något som passar. Förutom fördelen med att alla kan fylla tallriken med det som önskas är att man skapar rörelse och mer sociala relationer i lokalen.
För mer formella tillställningar kanske två- eller trerätters är att föredra. Där alla blir serverade till bords. Ofta förekommande på bröllop, företagsmiddagar med mera.
Är det ont om sittplatser eller möjlighet till bordsservering bör man fundera över plockmat och snittar med mera som kan ätas på stående fot. Fungerar också bra till välkomstdrinken innan det är dags för huvudmåltiden.
Gå in på klostergatan.se och spana in deras cateringmenyer som förgyller alla sorters tillställningar.